Pörssisähkö - Sähkön hinta huomenna

Pörssisähkö huomenna 21.07.2024

Hinnat alv. 0%

Ei vielä hintoja tälle päivälle.

Mainos alkaa

Mainos loppuu

Pörssisähkön hinta tunneittain

Sivustolla on esitetty taulukossa, kaaviossa ja pylväsdiagrammissa sähköpörssi Nord Poolissa määritelty sähkön spot-hinta tunneittain.
Nord Pool on sähköpörssi jonka omistavat Euronext yhdessä Pohjoismaiden ja Baltian maiden kantaverkkoyhtiöiden kanssa.
Spot-hinta on tässä tapauksessa sähkön hinta joka sovitaan jokaiselle seuraavan päivän tunnille ja toimitetaan sovituilla hinnoilla käyttöön seuraavana päivänä. Seuraavan päivän sähkön hinnat määräytyvät ja ovat katsottavissa noin klo 14.00 edellisenä päivänä.
Pörssissä määräytyvään sähkön hintaan vaikuttavat mm. tuotantotavat, päästöoikeuksien hinnat, sähkönkulutus sekä markkinatilanne yleisesti.
Taulukossa esitetty pörssisähkön hinta on tukkuhinta. Kuluttajalle myytävään sähkön hintaan lisätään arvolisävero sekä sähkösopimuksen mukainen marginaalihinta ja kuukausittainen perusmaksu. Tämän lisäksi sähköstä maksetaan siirtomaksu joka sähkön myyjästä ja toimittajasta riippuen voidaan maksaa myös erillisellä laskulla.
Yleisesti ottaen sähkö on edullisimmillaan öisin ja viikonloppuisin. Tarkista taulukosta pörssisähkön hinta ja vaikuta oman sähkölaskusi suuruuteen ajoittamalla pörssisähkön käyttöä edullisimmille tunneille.

Jaa linkki:

Pörssisähkö - Sähkön hinta huomenna

Mainos alkaa

Mainos loppuu

Evästekäytäntö

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston toiminnan parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt käyttöehdot.